Σχετικά με Εμάς

Το Smokerslab, υπήρξε διαχρονικά μια Οικογενειακή Επιχείριση και η πορεία του ήδη συμπληρώνει τα δεκαπέντε (15) και πλέον έτη. 
Μια πορεία γεμάτη Καινοτομίες, Παρουσίαση Νέων Προϊόντων, Υπηρεσιών που υιοθέτησαν μεγάλες αλυσίδες λιανικής και βέβαια απόλυτα ανθρωπικεντρική.
Θα ήταν εκτός κάθε λογικής αυτή η πορεία να μην είχε και τα μελανά της σημεία, άλλωστε τότε δεν θα ήμασταν άνθρωποι. Λάθη, παραλείψεις, αβλεψίες, αδίκησαν και μας αδίκησαν. Τίποτε από αυτά δεν έγινε με δόλο και πάντα μέσα από αυτές τις μαύρες για εμάς σελίδες, προσπαθούσαμε να μάθουμε και να βελτιώσουμε κάθε μας αρνητική πτυχή.
Μετά από μια πολύ σημαντική απώλεια στις αρχές του 2020 και στην συνέχεια η αλλαγή ζωής όλων λόγω πανδημίας, επιστρέφουμε με Νέο Πρόσωπο, Νέα Πολιτική και Νέους Ανθρώπους για να συνεχίσουμε ανθρωποκεντρικά, καινοτόμα και δημιουργικά να προσφέρουμε.
Αυτό που ζητάμε και νομίζουμε πως διδαχθήκαμε μετά την περιπέτεια που όλοι βιώσαμε, είναι μεταξύ μας περισσότερη κατανόηση και ανθρωπιά. Αξίζουμε όλοι μας να ζούμε με σημείο αναφοράς τα σημαντικά και όχι τα ανούσια και το Εγώ.

Η Οικογένεια μας σας Ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα στήριξη και προτίμηση σας.

Με Εκτίμηση

Η Ομάδα του Smokerslab.