Σχετικά με Εμάς

Σχετικά με Εμάς

Το SmokersLab (Ατομική Επιχ. Τζίβα Παν. Ιουλία), είναι μια αμιγώς Ελληνική Επιχείρηση Λιανικής (επικεντρωμένη στις πωλήσεις εξ αποστάσεως), που στοχεύει να μυήσει τον αρχάριο και να ικανοποιήσει τον πιο έμπειρο Καπνιστή - Ατμιστή, μέσα από ένα Ταξίδι  Μοναδικών Αισθήσεων που προσφέρει ο κόσμος του Καπνού και του Ατμού.
Κοντά μας δεν είστε ακόμη ένα νούμερο ή απλά ο πελάτης. Είστε κάτι πολύ σημαντικότερο!
Εσείς Ορίζεται τις εξελίξεις και το πως διαμορφώνεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πάντα εντός των πλαισίων που ορίζει ο Νμοθέτης.
Και αυτή είναι η Ουσία στο SmokersLab, ένα κατάστημα ανθρωποκεντρικό και ας είναι e-shop. Ένα Κατάστημα από Εσάς για Εσάς!.
 
Το Όραμα μας
Να γίνουμε το σημείο αναφοράς  και η πρώτη σας σκέψη, για κάθε σας Ανάγκη, στις Καλύτερες Τιμές, γι αυτό και η σχετική Οικονομική μας Πολιτική, την οποία παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν.
 
Σκοπός μας
Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες σας και σημείο αναφοράς της όποιας δραστηριότητας μας, ΕΣΑΣ, την δημιουργία  μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης , με τελικό αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι μέθοδος διακοπής του καπνίσματος και δεν έχουν δοκιμαστεί ως τέτοια. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ή παρεμπόδιση οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Απευθύνονται μόνο σε νόμιμης ηλικίας καπνιστές και είναι προϊόντα απόλαυσης. Απαγορεύεται η χρήση τους από ανηλίκους, μη καπνιστές, εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες και από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Β : Το Κάπνισμα βλάπτει ΣΟΒΑΡΑ Εσάς και τους Γύρω σας.
 
Σημείωση: Δεν ανήκουμε στις φαρμακευτικές εταιρίες και δεν παράγουμε φαρμακευτικά προϊόντα.