Πληρωμή - Αποστολή - Παράδοση

Πληρωμή - Αποστολή - Παράδοση
 
Για την πληρωμή της παραγγελίας, το www.smokerslab.com προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους για την διευκόλυνση σας.

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας :
Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας, χωρίς τα μεταφορικά, που γίνεται δεχτό από το σύστημα ορίζεται στα 10ευρώ.

Με Αντικαταβολή :
Τα προϊόντα στέλνονται μέσω της δικής μας υπηρεσίας Αποστολών Fast Delivery (A Ζώνη) ή με την ACS. Το κόστος Αντικαταβολής ανεξαρτήτου Περιοχής είναι 2,20euro και Αποστολής 2,80euro (για Δ. Περιοχές αυτό διαμορφώνεται σε 4,10euro). Πριν την όποια Αποστολή προηγείται Τηλεφωνική Επικοινωνία από το Γραφείο Κίνησης για σχετική επιβεβαίωση.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η μέθοδος αντικαταβολής δεν ισχύει για προ παραγγελίες προϊόντων.
 
Με Πιστωτική Κάρτα :
Προς το παρόν έχετε την Δυνατότητα Πληρωμής με Πιστωτική Κάρτα μόνον στο κατάστημα Αθηνών. Σύντομα θα μπορείτε οι πελάτες Αττικής (Α Ζώνη)και στον οδηγό που θα σας φέρνει την παραγγελία στο χώρο σας.Με πιστωτική κάρτα δεν μπορείτε να πληρώσετε Χαρτάκια, Φιλτράκια, Τζιβάνες, Καπνούς, Πούρα, Πουράκια. Παρά  μόνον αν η παραγγελιες είναι άνω των 180euro.Η Εξαίρεση αυτή απαντά στο γεγονός πως οι εκπτώσεις μας αγγίζουν τα όρια και μερικές φορές είναι κάτω απο το ποσοστό που κρατά η τράπεζα για τις συναλλαγές με κάρτα.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό :
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.
Alpha Bank
102-002101-123787 IBAN : Gr1701401020102002101123787
Εθνική Τράπεζα
733/625986-30 IBAN : GR8001107330000073362598630
Eurobank
0026 0204 23 0101028126 IBAN : GR1502602040000230101028126

Σημείωση: Mη ξεχνάτε το ‘όνομα καταθέτη’ κατά την συναλλαγή σας και τον αριθμό Παραγγελίας, καθώς και το όνομα Δικαιούχου (Τζίβα Παν. Ιουλία).
 
Επικοινωνήστε με e-mail στη διεύθυνση info@smokerslab.com προκειμένου να μας ενημερώσετε για την κατάθεση. Το ονομαστικό καταθετήριο (δηλ. η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας) θα πρέπει να φτάσει σε 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μετά τις 5 ημέρες, οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα. Σημαντικό δε, ότι όποιος παραλάβει την παραγγελία πρέπει να φέρει μαζί του το αποδεικτικό της Κατάθεσης!
 

 
Πολιτική μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και συνεπώς η άμεση αποστολή της παραγγελίας σας, εντούτοις και για λόγους καθαρά τεχνικούς και όχι μόνον έχει ορισθεί ως χρόνος αποστολής αυτός μεταξύ 1 – 5 εργ. ημέρες για όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη! Σε κάθε περίπτωση και πριν την αποστολή της όποιας παραγγελίας γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση. Ενώ μόλις αυτή πάρει αριθμό αποστολής από την ACS, λαμβάνετε και σχετικό email.

Η εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας ορίζεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής:

Εφόσον είναι αντικαταβολή, από την στιγμή που θα γίνει ηλεκτρονικά η αποδοχή από εσάς, της παραγγελίας σας.

Εφόσον είναι με πιστωτική κάρτα, εκτελείται από την στιγμή που θα λάβουμε την προέγκριση του ποσού από την τράπεζά σας.

Εφόσον είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, από την στιγμή που θα μας στείλετε με e-mail το αποδεικτικό της κατάθεσης.


 
Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Με δικά μας μέσα κατόπιν συνεννοήσεως. Για την Α Ζώνη και για να ισχύει η μη χρέωση Αντικαταβολής ή το Εντελώς Δωρεάν, η αποστολή γίνεται με ιδία Μέσα.

Με την εταιρεία ACS  που συνεργαζόμαστε.

Με δικό σας ή δικό μας πρακτορείο κατόπιν συνεννοήσεως εφόσον το επιθυμείτε ( για όγκο ή μεγάλο βάρος δέματος).
 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ :

Για Αγορές Άνω των 25euro με Κατάθεση στην Τράπεζα και Ανεξάρτητα της Περιοχής η Αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για Α ΖΩΝΗ!
Για Αγορές Άνω των 60euro Ανεξαρτήτου Τρόπου Πληρωμής και Περιοχής, η Αποστολή και Αντικαταβολή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
 
ΕΞΑΙΡΕΣΗ στα Παραπάνω : Οι Παραγγελίες να περιλαμβάνουν Καπνό - Cigarillos - Πούρα ή να είναι Προϊόντα Ειδικής Προσφοράς(HOT DEALS). Σε αυτή την Περίπτωση η Χρέωση Αποστολής γίνεται Κανονικά και είναι 2,80euro. ΙΣΧΥΕΙ το εντελώς ΔΩΡΕΑΝ Αν είναι άνω των 180euro η παραγγελία.
Επίσης Ογκομετρικά το Δέμα να είναι άνω των δυο Κιλών, οπότε η χρέωση της courier διαμορφώνεται σε 1,30+ΦΠΑ για κάθε επόμενο Κιλό. Σε αυτή την περίπτωση η αποστολή γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο Κίνησης.

Τα προϊόντα που παραγγέλνει ο πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση που θα έχει συμπληρώσει στο πεδίο ''Διεύθυνση αποστολής'' όταν πραγματοποιεί την παραγγελία του. Τα έξοδα αποστολής του δέματος αναγράφονται ξεχωριστά κατά την διαδικασία της παραγγελίας.
Παρακαλούμε όπως ελέγχετε με λεπτομέρεια τα ποσά που αναλογούν στην παράδοση πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.
Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Το ακριβές ποσό της αποστολής θα αναγράφεται στην διαδικασία της παραγγελίας. Ο τρόπος αποστολής θα επιλέγεται κατά την επιθυμία του χρήστη.
 
 
Παράδοση εντός Ελλάδος μέσω εταιρείας courier ACS ή FastDelivery.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται:

Ως Αποκλειστικό Κατάστημα Πώλησης Εξ Αποστάσεως οι χρόνοι Αποστολής είναι οι κάτωθι.
1. Εντός 1 με 5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διεύθυνση παράδοσης.
2. Σε 5 ημέρες για Δυσπρόσιτες περιοχές.
3. Σε 2 Ώρες ή Αυθημερόν θεωρείται Επείγουσα αποστολή - Έξτρα Χρέωση (εντός των ορίων πρωτευούσης 5euro) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως μαζί μας στο 2103234771 και μόνον μέχρι τις 12:00.
Οι αποστολές εκτελούνται μόνο τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε Περίπτωση που επιθυμείτε Αποστολή εντός Σαββατοκύριακου (Ισχύει μόνον για τα όρια της Αττικής), υπάρχει Έξτρα Χρέωση 5euro.
Η αποστολή ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, απεργιών ή άλλων τριτογενών παραγόντων μη ελεγχόμενων από εμάς. 
 
Παράδοση εκτός Ελλάδας μέσω εταιρείας courier
Σας ενημερώνουμε ότι κατά την άφιξη του πακέτου στην χώρα σας ενδέχεται να σας ζητηθεί η πληρωμή εγχώριων δασμών, φόρων ή/και τελωνειακές χρεώσεις όπως αξιολογείται από την νομοθεσία του εκάστοτε κράτους. Παρακαλούμε όπως γνωρίζετε ότι δεν έχουμε σχέση ούτε μπορούμε να ελέγξουμε αυτές τις χρεώσεις οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 
Για αποστολές που αφορούν προϊόντα που είναι προσωποποιημένα για τον πελάτη θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι μέρες προετοιμασίας της παραγγελίας πριν την αποστολή της.

Παραλαβή από το Κατάστημα.
Για τις παραγγελίες εκείνες που λαμβάνονται από τα καταστήματα και έχουν γίνει ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου, σημειώνουμε πως πρέπει να αναμένετε πάντα την Επικοινωνία του Γραφείου Κίνησης πριν ξεκινήσετε να έρθετε για την παραλαβή αυτών. Ο Χρόνος ανταπόκρισης μας είναι από μια ώρα ως και πέντε (5)εργάσιμες ημέρες και καθορίζεται από τον όγκο εργασίας ή την διαθεσιμότητα των ειδών. Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Τραπέζης και η παραλαβή γίνεται από το κατάστημα, θα πρέπει ο εντολέας μας ή εκπρόσωπος του που θα έρθει για την παραλαβή να ταυτοπροσωποιείται σε σχέση με την Παραγγελία.

Σημαντικό για τις Αποστολές. Η Επικράτεια είναι χωρισμένη σε Δυο (2) Ζώνες. Α ΖΩΝΗ : Απο Άγιο Στέφανο ως Βούλα και από Μεταμόρφωση ως Αχαρναί, όπως αυτές ορίζονται βάση ΤΚ. Β ΖΩΝΗ : Η Υπόλοιπη Ελλάδα.

Πώληση με Τιμολόγιο : Κόβουμε μόνον σε εταιρείες με συναφή προϊόντα (Καπνός, Πούρα, Cigarillos, Αξεσουάρ Καπνού) και όταν η Παραγγελία είναι από 180euro και άνω.

Οι Τιμές του eshop είναι διαφορετικές από το Φυσικό Κατάστημα.
Εκμεταλλευτείτε το!!