Πληρωμή - Αποστολή - Παράδοση

Πληρωμή - Αποστολή - Παράδοση


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΙΓΩΣ ESHOP
Το smokerslab λειτουργεί ως εκπτωτικό eshop
όλα του τα προϊόντα είναι σε Προσφορά!

 


Το Σύστημα κάνει αποδεκτές μόνον παραγγελίες με ελάχιστο ποσό κτίσης των ειδών τα 10euro.
Οι Τιμές σε Πούρα – Cigarillos – Καπνά, αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.


Για την Διευκόλυνση σας οι Τρόποι Πληρωμής των παραγγελιών διαμορφώνεται ως εξής :


ΜΕΤΡΗΤΑ : Ισχύει μόνον για την Αττική και τα Σημεία Παραλαβής των Παραγγελιών σας και για ποσά μέχρι 35euro. Η Παραλαβή γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας ή εξουσιοδοτημένου προσώπου!


ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ : Σύντομα θα μπορείτε με όλες τις Πιστωτικές Κάρτες να Πληρώσετε την Παραγγελία σας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕΣΩ IBAN ή στον ΓΚΙΣΕ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Alpha Bank
102-002101-123787 IBAN : Gr1701401020102002101123787
Εθνική Τράπεζα
733/625986-30 IBAN : GR8001107330000073362598630
Eurobank
00260630010200926182 IBAN : GR0402606300000010200926182

Σημείωση: Mη ξεχνάτε το ‘όνομα καταθέτη’ κατά την συναλλαγή σας και τον αριθμό Παραγγελίας, καθώς και το όνομα Δικαιούχου (Τζίβα Παν. Ιουλία). Καθώς και το ότι τα τραπεζικά έξοδα βαραίνουν εσάς και όχι το κατάστημα μας. Πριν την Όποια Κατάθεση παρακαλούμε όπως αναμένετε σχετική επιβεβαίωση Διαθεσιμότητας για να προχωρήσετε.
 
Επικοινωνήστε με e-mail στη διεύθυνση info@smokerslab.com προκειμένου να μας ενημερώσετε για την κατάθεση. Το ονομαστικό καταθετήριο (δηλ. η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας) θα πρέπει να φτάσει σε 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας. Μετά τις 5 ημέρες, οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα.

 
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ : Όλες οι Παραγγελίες εντός (5) πέντε εργασίμων ημερών από την στιγμή επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας φεύγουν προς τον εντολέα μας.


 
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :
 • Με δικά μας μέσα κατόπιν συνεννοήσεως και για τις Περιοχές Αθηνών – Πειραιά και όμορες αυτών.
 
 • Με τα ΕΛΤΑ Courier.
 
 • Με δικό σας ή δικό μας πρακτορείο κατόπιν συνεννοήσεως εφόσον το επιθυμείτε για τις περιπτώσεις των Δεμάτων εκείνων που ογκομετρικά βγαίνουν πάνω των Δυο (2) Κιλών.
 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ :


Κατάθεση σε Τράπεζα:
 • 35euro  ΚΑΙ ΑΝΩ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2.5euro ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ Δ.ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ +1.80euro (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4.3euro) ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ Η ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 2ΚΙΛΩΝ EXTRA ΧΡΕΩΣΗ 1euro για ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ. Για την τελευταία περίπτωση δέχεστε επικοινωνία από το γραφείο κίνησης ώστε να επιλεγεί άλλος τρόπος Αποστολής για να μην χρεώνεστε υπέρογκα μεταφορικά ποσά!
 
 • 35euro ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2.5euro ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 2euro. ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ  Δ.ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ +1.80euro (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6.30euro). ΚΑΙ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 2ΚΙΛΩΝ EXTRA ΧΡΈΩΣΗ 1euro ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ. Για την τελευταία περίπτωση δέχεστε επικοινωνία από το γραφείο κίνησης ώστε να επιλεγεί άλλος τρόπος Αποστολής για να μην χρεώνεστε υπέρογκα μεταφορικά ποσά!


ΜΕΤΡΗΤΑ :
Για Παραγγελίες που παραλαμβάνετε από τα Σημεία Παραλαβής της Αττικής Ισχύει Πληρωμή με Μετρητά και μόνον μέχρι του ποσού των 35euro. Διαφορετικά για ποσά άνω των 35euro ισχύει Κατάθεση στην Τράπεζα και Δωρεάν παραλαβή από τα σημεία Παραλαβής των Παραγγελιών.
 • Τα προϊόντα που παραγγέλνει ο πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση που θα έχει συμπληρώσει στο πεδίο ''Διεύθυνση αποστολής'' όταν πραγματοποιεί την παραγγελία του. Τα έξοδα αποστολής του δέματος αναγράφονται ξεχωριστά κατά την διαδικασία της παραγγελίας.
 • Παρακαλούμε όπως ελέγχετε με λεπτομέρεια τα ποσά που αναλογούν στην παράδοση πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.
 • Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Το ακριβές ποσό της αποστολής θα αναγράφεται στην διαδικασία της παραγγελίας. Ο τρόπος αποστολής θα επιλέγεται κατά την επιθυμία του χρήστη.

Παράδοση εντός Ελλάδος μέσω εταιρείας courier ΕΛΤΑ ή FastDelivery.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται:
 
 • Εντός 1 με 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας των Ειδών της παραγγελίας.
 • Σε 5 ημέρες για Δυσπρόσιτες περιοχές.
 • Σε 2 Ώρες ή Αυθημερόν θεωρείται Επείγουσα αποστολή - Έξτρα Χρέωση (εντός των ορίων πρωτευούσης 12euro) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως μαζί μας στο 2103234771 και μόνον μέχρι τις 12:00.
 • Οι αποστολές εκτελούνται μόνο τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε Περίπτωση που επιθυμείτε Αποστολή εντός Σαββατοκύριακου (Ισχύει μόνον για τα όρια της Αττικής), υπάρχει Έξτρα Χρέωση 8euro.
 • Η αποστολή ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, απεργιών ή άλλων τριτογενών παραγόντων μη ελεγχόμενων από εμάς. 
 
Παράδοση εκτός Ελλάδας μέσω εταιρείας courier
 • Σας ενημερώνουμε ότι κατά την άφιξη του πακέτου στην χώρα σας ενδέχεται να σας ζητηθεί η πληρωμή εγχώριων δασμών, φόρων ή/και τελωνειακές χρεώσεις όπως αξιολογείται από την νομοθεσία του εκάστοτε κράτους. Παρακαλούμε όπως γνωρίζετε ότι δεν έχουμε σχέση ούτε μπορούμε να ελέγξουμε αυτές τις χρεώσεις οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 
 • Για αποστολές που αφορούν προϊόντα που είναι προσωποποιημένα για τον πελάτη θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι μέρες προετοιμασίας της παραγγελίας πριν την αποστολή της.

Παραλαβή από Εξουσιοδοτημένο Σημείο LotusPoint.
 • Δημιουργούμε εντός των Ορίων της Αττικής ένα Δίκτυο Σημείων Παραλαβής των παραγγελιών σας. Το πρώτο σημείο είναι το Κατάστημα Ανταλλακτικών επί της Δραγατσανίου 6 (εντός Στοάς) και θα εξυπηρετεί όσους επιθυμούν παραλαβή από το Κέντρο της Αθήνας. Σύντομα ακολουθούν και άλλα. Για εκείνους που θα επιλεξουν σημείο παραλαβής για να λάβουν την παραγγελία τους, ισχύει ότι πρώτα πρέπει να προηγηθεί γραπτή ή τηλεφωνική ενημέρωση από το γραφείο κίνησης της εταιρείας μας.


Πώληση με Τιμολόγιο : Κόβουμε μόνον σε εταιρείες με συναφή προϊόντα (Καπνός, Πούρα, Cigarillos, Αξεσουάρ Καπνού) και όταν η Παραγγελία είναι από 180euro και άνω.