Πληρωμή, Αποστολή, Παράδοση

Φίλες και Φίλοι η Αποστολή της Παραγγελία σας, γίνεται εντός Πέντε Ημερών από την Στιγμή που Επιβεβαιώνεται  η Πληρωμή της (Αυτό γίνεται συνήθως την επομένη της Παραγγελίας), Μέσω Τραπέζης και αφορά στην Χρήση της Υπηρεσίας ΕΛΤΑ Courier.

Και Συγκεκριμένα :

Αποστολή σ’ όλη την Ελλάδα : Συνολικό Κόστος 3.5euro.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ανεξάρτητα Περιοχής ή Όγκου Δέματος Όταν η Παραγγελία είναι άνω των 80euro (ΕΞΑΙΡΕΣΗ : Προϊόντα που Φέρουν Ένσιμη Ταινία όπως Πούρα – Καπνά, Τσιγάρα, Προωθητικές Ενέργειες και Προσφορές Πακέτων όπως Χαρτάκια-Φιλτράκια ή Προϊόντα Εκποίησης) .

Ειδικές – Εναλλακτικές Υπηρεσίες Αποστολής των Παραγγελιών σας.

SL Κλόουν : Προσωποποιημένη Αποστολή με Κλόουν. Θέλετε να εκπλήξετε Ευχάριστα το Αγαπημένο σας πρόσωπο; Τότε μαζί με το Δώρο Ζητήστε την Υπηρεσία Παράδοσης με Κλόουν. Στα σχόλια λοιπόν της παραγγελίας ενημερώστε μας για την επιθυμία σας και για το χρόνο παράδοσης (τουλάχιστον μια Εβδομάδα νωρίτερα) του δώρου. Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε στο 6955.317.107.

SL TAXI : Εναλλακτική Αποστολή Δέματος για Περιοχές Αττικής ΤΑΧΙ Courier (χρήσιμη η Υπηρεσία κυρίως για περιοχές εκτός Κέντρου Αθηνών και περιχώρων). Η Δυνατότητα αυτή απαντά σε Αυθημερόν Αποστολή της Παραγγελίας, αρκεί να υπάρχει απόθεμα. Για οτιδήποτε Καλέστε στο 6955.317.107. Η υπηρεσία Ισχύει για 24ώρες, 7ημέρες την Εβδομάδα και 365ημέρες το Χρόνο και προσφέρεται σε συνεργασία με το RT IKAROS. Το Κόστος της είναι ανάλογο της Χιλιομετρικής Απόστασης.

SL Courier : Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης και όχι Μόνον. Για Αυθημερόν Παράδοση η Παραγγελία πρέπει να έχει γίνει ως τις 13:00μμ., να υπάρχει απόθεμα και να αφορά σε περιοχές των Δήμων και Περιοχών Αθήνας, Πειραιά, Φαλήρου, Αλίμου, Ηλιούπολεως, Αργυρούπολεως, Γλυφάδας, Ν. Σμύρνης, Αγ. Δημητρίου, Μπραχαμίου, Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου, Σεπολίων, Περιστερίου, Ίλιον, Αγ. Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Ρέντη  και ΚΟΣΤΙΖΕΙ 12euro. Για τις ίδιες Περιοχές εκτός Αυθημερόν Παράδοσης Ισχύει το γενικό κόστος αποστολής των 3.5euro. Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε στο 6955.317.107.

SL Air Courier : Αφορά στις Αποστολές για Ευρώπη και Αμερική. Το Κόστος Καθορίζεται από τον Όγκο Δέματος και την Χώρα ή Πολιτεία. Σχετική ενημέρωση μέσω info@smokerslab.com.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για Δέματα με Όγκο μεγαλύτερο των Δυο Κιλών, η αποστολή (Αφορά τις περιοχές εκτός Αττικής) της Παραγγελίας σας και αφού προηγηθεί σχετική ενημέρωση σας, γίνεται με Μεταφορική Εταιρεία με κόστος Αποστολής 7euro. Η Ογκομέτρηση ενός δέματος γίνεται με τον Πολλαπλασιασμό των Τριών Διαστάσεων του Δέματος και το τελικό αποτέλεσμα το Διαιρούμε με το 5.000. Αν η παραγγελία (ανήκει στις εξαιρέσεις των δωρεάν) αφορά σε περιοχή εντός Αττικής και η Ογκομέτρηση ξεπερνά τα 2 κιλά, τότε η χρέωση διαμορφώνεται σε 0.90 για κάθε extra κιλό. 

Κατάθεση σε Τραπεζικά Ιδρύματα :

Μέσω IBAN

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN : GR55 0110 1050 0000 1056 0832 692

EUROBANK
IBAN : GR980 260 222 000 081 010 195 0964

PIRAEUS
IBAN : GR97 0171 8850 0068 8512 1668 312

Τα Τραπεζικά Έξοδα είναι υποχρέωση του Καταθέτη!

Σημείωση: Mη ξεχνάτε το ‘όνομα καταθέτη’ κατά την συναλλαγή σας και τον αριθμό Παραγγελίας, καθώς και το όνομα Δικαιούχου (Νικόλαος Σορώτος)

 
Μετά την Κατάθεση του Ποσού που αντιστοιχεί στην αγορά των Ειδών που έχετε επιλέξει, παρακαλούμε όπως καλέσετε στο 6955.317.107 για σχετική ενημέρωση. Το ονομαστικό καταθετήριο (δηλ. η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας) θα πρέπει να φτάσει σε 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μετά τις 5 ημέρες, οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα.

Σημαντικό : ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. Εδώ να σημειώσουμε ότι Χαρτάκια, Φιλτράκια και συναφή υπάρχουν πάντα!